Didim’de engellilere temsili askerlik töreni düzenlendi Didim’de engellilere temsili askerlik töreni düzenlendi

Sahil Güvenlik Komutanlığınca, düzensiz göçmenlere yönelik çalışmalar aralıksız devam ediyor. Edinilen bilgiye göre sahil güvenlik ekipleri, 2 Mayıs 2024 tarihinde saat 20.20’de, Didim açıklarında can salı içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğu bilgisine ulaştı.

Aydın'da Bir Kişinin Cansız Bedenine Ulaşıldı 1

Bunun üzerine ekipler harekete geçerken, bölgeye sahil güvenlik botu sevk edildi. Kısa sürede bölgeye varan sahil güvenlik ekipleri, can salı içerisindeki 6 düzensiz göçmeni kurtardı. Kurtarılan düzensiz göçmenlerden alınan ilk bilgiler doğrultusunda, Yunan unsurları tarafından geri itilmek maksadıyla can salına bindirildikleri esnada 3 düzensiz göçmenin denize düştüğü, denize düşen göçmenlerden 2’sinin Yunan sahil güvenlik botuna alındığı, 1 düzensiz göçmenin ise en son can yelekli olarak deniz yüzeyinde görüldüğü ve akıbetini bilmedikleri bilgisine ulaşıldı. Kaybolan düzensiz göçmenin bulunması için bölgeye 1 sahil güvenlik uçağı, 1 sahil güvenlik insansız hava aracı ve ilave olarak 1 sahil güvenlik botu sevk edildi. Kayıp olduğu değerlendirilen 1 düzensiz göçmenin bulunması maksadıyla bölgede başlatılan arama kurtarma faaliyetleri sonucunda bahse konu düzensiz göçmenin cansız bedenine ulaşıldı.

Aydın'da Bir Kişinin Cansız Bedenine Ulaşıldı 2

Bu haber İhlas Haber Ajansı tarafından abonelerine servis edilmiştir. İçeriğe herhangi bir müdahale Haber Aydın tarafından yapılmamıştır. 
 

Editör: Haber Aydın