Kadın işçilerle birlikte tarlada enginar toplayan Başkan Yetişkin, “Efeler’imizin bereketli topraklarında belediyemizce yetiştirilen enginarlarımızın hasadında olduğu gibi, tarladan sokağa kentimizin her köşesinde hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü Efeler hepimizin” dedi.

Başkan Yetişkin, Enginar Hasadına Katıldı5

Başkan Yetişkin’e enginar hasadında Efeler Belediye Başkan Yardımcıları Muttalip Özsemerci ile Yalçın Ulusal, Zeybek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Levent Baba, Efebel Genel Müdürü Hulisi Ünal da eşlik etti.

Başkan Yetişkin, Enginar Hasadına Katıldı

Efeler Belediyesi’nin enginarları, tek tek toplandıktan sonra boyutlarına ve türlerine göre ayrıştırılacak. Sofra yolculuğu devam eden enginarlar daha sonra belediyeye ait tarımsal ürün fabrikasında işlenecek.

Başkan Yetişkin, Enginar Hasadına Katıldı4Alanında uzman gıda mühendislerince yapılan bir dizi kontrol ve testlerin ardından konserve yapılan enginarlar tüketicilere sunulacak.

Başkan Yetişkin, Enginar Hasadına Katıldı1 Efeler’in enginarları; Efe Bakkalların yanı sıra, www.efelerpazari.com adresli internet sitesinden yurt içi ve yurt dışından tüketicilerle de buluşacak.

Başkan Yetişkin, Enginar Hasadına Katıldı3

Başkan Yetişkin, Enginar Hasadına Katıldı2

Aydın'da sokakta sağlık hizmeti Aydın'da sokakta sağlık hizmeti

Bu haber İhlas Haber Ajansı tarafından abonelerine servis edilmiştir. İçeriğe herhangi bir müdahale Haber Aydın tarafından yapılmamıştır. 
 

Editör: Haber Aydın