Dünya çapında bir bilinirliğe ve kullanıcı kitlesine sahip olan maybelline markası kozmetik alanında önemli bir isimdir. Ürettiği makyaj malzemesi dünya üzerindeki yüzbinlerce kadın tarafından kullanılmaktadır. İnsanlar güzel görünmek ve güzel hissetmek ister. Bu arzu kadınlarda çok daha yoğun hissedilmektedir. Markanın merkezi New York’ta olup makyaj ürünleri üretiminde oldukça tecrübelidir.

İçeriği vazelin ve kömür tozu olan ilk rimel 1913 yılında bu marka tarafından sunulmuştur. Grand Lash ürünüyle de dünya çapında kadınların ilgisini ve takdirini kazanmayı başarmıştır. Bu başarısının ardından bir kozmetik devi olan L’Oreal bünyesine alınmıştır. Bir asırdan fazla bu sektörde olmasının getirdiği kalite ve güven yenilikçi çizgisiyle birleştiğinde çok iyi bir tablo ortaya çıkarmaktadır.

Maybelline Fiyatları

Kullanıcılarının sağlığını ve güzelliklerini gözeten maybelline profesyonel makyaj artistlerinin de tercihi olmayı başarmıştır. Özellikle göz makyajında önemli katkıları olan markanın fiyat performans açısından değerlendirilmesi gerekir. Güzelliğin herkes tarafından ulaşılması gereken bir şey olduğunun bilinciyle hareket edilmektedir.Markanın ürünleri kusursuz makyaj deneyimi sunmaktadır. Yüzlerce farklı alternatifin olduğu ürünlere https://www.kozmela.com/maybelline sayfasından kolayca ulaşabilirsiniz.