11:04 Genel

Önemli tarım ürünleri ile ülke ekonomisine ciddi katkı sağlayan Aydın’ın Nisan ayı ihracatı 69 milyon dolar oldu.

10:56 Genel

Türkiye’nin en sıcak illerinden olan Aydın’da, yeni haftada hava sıcaklıklarının mevsim normallerine dönmesi beklenirken, en yüksek sıcaklığının 30 derece olacağı tahmin ediliyor.

10:47 Genel

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, bir süredir tedavi gördüğü hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybeden duayen turizmci Erol Özbaş, son yolculuğuna uğurlandı. Özbaş'ın cenaze törenine, Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Rahmi Koç da katıldı.

10:40 Genel

Aydın'ın Efeler ilçesinde ‘Hayatla Yarışılmaz’ sloganıyla sahaya inen trafik ekipleri, vatandaşlara trafik güvenliği eğitimi vererek, trafik bilincinin çocuk yaşta oluşturulmasının önemine dikkat çekti.

10:31 Genel

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, 3 katlı bir villanın çatısında tadilat yaparken dengesini kaybederek aşağıya düşen 72 yaşındaki Osman Kaya, yaşamını yitirdi.

10:18 Genel

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde lastik bot içerisindeki 15 düzensiz göçmen kurtarıldı.

1 gün önce Genel

31 Mart yerel seçimlerinde Koçarlı Belediye Başkanı seçilen Özgür Arıcı, belediyenin ekonomik durumu ve devraldıkları hesaplarla ilgili meclis üyelerine ve basın mensuplarına bilgi verdi. Arıcı’nın açıklamalarından en dikkat çekenlerinden biri ise Koçarlı Belediyesi’ne AKP’li Nedim Kaplan döneminde alınan çalı süpürgeleri oldu.

1 gün önce Gündem

Son dönemde sanayi ve inşaat sektörlerinde maaşlar zirveye tırmanmasına rağmen, işçi bulma konusundaki zorluklar artarak devam ediyor. Sanayiciler, yüksek maaş tekliflerine rağmen eleman sıkıntısı yaşadıklarını belirtiyorlar.

1 gün önce Genel

İncirliova Belediye Başkanı AKP’li Aytekin Kaya’nın hakkında verilen karar nedeniyle geçtiğimiz günlerde 1 günlüğüne cezaevine girdiği iddia edildi.

1 gün önce Genel

Aydın’ın elektrik dağıtım firması ADM Elektrik tarafından yapılan duyuruya göre 5 Mayıs Pazar Aydın’ın Buharkent ilçesinde bazı mahallelere elektrik verilemeyecek.