Aydın’da AK Parti’nin 23. Kuruluş Yıldönümü töreninde yaşanan aksaklıklar basında yer almıştı. Katılımın az olduğunu söyleyen bazı partililer konuyla ilgili sosyal medya üzerinden paylaşım yapmıştı. AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, törende yaşanan aksaklıklar ve katılımın az olduğuna yönelik değerlendirmelere yanıt verdi.

Ökten, “Program öğlen saati olması sebebiyle, keşkek-pilav-ayran dağıttık. Hem dışarda hem içerde yayın izlendi. İçeride elektrik kesilmesi sebebiyle sistem odasında ses kartında oluşan arıza sebebiyle beş on dakika kesintiler oldu ama sonrasında düzeldi. Herkes gayet memnun ayrıldı. Katılımın az olduğunu düşünmüyorum. Yazın bu sıcaklarında normaldi zaten katılım hedefimiz de böyleydi” dedi.

‘Güzel bir etkinlikle kutladık diye düşünüyorum’

Törenin güzel olduğunu söyleyen Ökten, “Aşırı sıcaklar ve programın öğle saatinde olması katılımı hedefin üzerine çıkarmamış olabilir ama tüm dava arkadaşlarımız ile 23. Yüzyılımızı güzel bir etkinlikle kutladık diye düşünüyorum. Evet, bazı aksamalar oldu... elektrik ve internet sıkıntısı gibi... Ama bu bizden değil dış alt yapı sorularından. Katılımda Binin üzerindeydi. Hedeflenen rakam buydu” ifadelerini kullandı.

Bu haber Haber Aydın editörleri tarafından derlenmiştir. İçerikle ilgili bilgiler açık kaynaklardan toplanmıştır.