AK Parti Aydın Milletvekili TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş hemşehrileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Aydın’ın dört bir yanına giderek vatandaşlarla buluşan Savaş’ın son durağı Köşk ilçesine bağlı Ahatlar Mahallesi oldu.

5-9

Ahatlar Mahalle Muhtarı Ramazan Arkan tarafından karşılanan Aydın Milletvekili, TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş'a Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, AK Parti İlçe Başkanı Bünyamin Kahraman, İl Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Çetin ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın eşlik etti.

4-12

Mahalle sakinlerinden teşekkür

Aydın’ın en uzak mahallelerinden biri olan Ahatlar Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, AK Partili Mustafa Savaş’ın ziyaretinden dolayı memnun olduklarını söyledi. Mahallelerinin dağ mahallesi olduğunu belirten Ahatlar sakinleri, “Mustafa Savaş vekilimizin eli hep üzerimizde. Ne zaman bir sıkıntımız olsa imdadımıza yetişiyor. Bugün de buraya gelerek bizleri çok mutlu etti. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

3-16

Savaş: Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Savaş, “Köşk Ahatlar Mahallesinde Belediye Başkanımız, AK Parti ve MHP İlçe Başkanlarımız ve teşkilatımızla birlikte Muhtarımız Sayın Ramazan Arkan ev sahipliğinde hemşehrilerimizle bir araya geldik, hasbihal ettik. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin” şeklinde konuştu.

2-191-36