AK Parti, ‘vatandaşın nabzının tutulduğu, milletin sesine kulak verildiği’ Şehir Buluşmaları etkinliklerine devam ediyor.

15-1

Bakanlar, MKYK üyeleri ve milletvekillerinin katılımıyla düzenlenen etkinliklerde AK Parti’nin hizmet ve projeleri anlatılıyor, vatandaşın talep ve önerileri dinleniyor.

16-1

Savaş’tan Manisa’da yoğun mesai

Şehir Buluşmaları programı kapsamında Manisa’da bir dizi temasta bulunan AK Parti Aydın Milletvekili TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

14-1

Savaş, 19. Karaelmas Kültür ve Sanat Dayanışma Festivali’ne katılarak açılan stantları gezdi. Soma Ordulular Derneği üyeleri ile bir araya gelen Savaş, burada da yoğun ilgi ile karşılandı.

13-1

“Bu sevda büyük ve güçlü Türkiye sevdasıdır”

AK Parti Soma İlçe Başkanlığını ziyaret eden Savaş, “Şehir Buluşmaları kapsamında Soma İlçe Başkanlığımızda kıymetli teşkilat mensuplarımızla bir araya geldik. Bu sevda büyük ve güçlü Türkiye sevdasıdır. Bu sevda Türkiye Yüzyılı’nı inşa etme sevdasıdır. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin” ifadelerini kullandı.

11-2

Maden şehitleri unutulmadı

Maden tesislerinin yoğun olduğu Manisa’daki programında Maden Şehitlerini de unutmayan Savaş, Maden Şehitliği’ni ziyaret eden dua etti. Savaş, “İlçe Başkanımız ve teşkilatımızla birlikte Maden Şehitliği'ni ziyaret ederek şehitlerimizi dualarla yâd ettik.

12-4

Ardından maden şehitlerimiz Göknur Kocagedik, Sebahattin Aydın ve Şahin Aydın için ailelerine taziye ziyaretinde bulunduk. Milletimizi yasa boğan Soma maden faciasında hayatını kaybeden maden şehitlerimize rahmet; ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum” şeklinde konuştu.

10-1

Bakan Fidan’ın katılımıyla düzenlenen programa katıldı

Savaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın katılımıyla düzenlenen “Her Daim Birlikte Özümüzden Geleceğe Türkiye Buluşmaları" programına katıldı. Savaş, “AK Parti, milletine gönülden bağlı bir vefa hareketidir.

8-5

Dışişleri Bakanımız Sayın Dr. Hakan Fidan'ın katılımlarıyla "Her Daim Birlikte Özümüzden Geleceğe Türkiye Buluşmaları" Programı kapsamında İl Başkanımız, Milletvekillerimiz ve teşkilat mensuplarımızla bir araya geldik.

9-3

Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

7-56-75-134-183-222-271-46