Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim Huzurevi’nde 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla bir program düzenledi. Samimi ve sıcak görüntülerin ortaya çıktığı kutlama programı mangal partisi ile başladı, Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nın konseri ile devam etti.

Ankara Ve Kayseri’de Mangal Akp’liler Için, Aydın’da Ise Yaşlılar Için Yandı (9)

Yaşlı çınarlardan Çerçioğlu’na teşekkür

Huzurevinde kalan yaşlılar, kendilerini unutmayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Ankara Ve Kayseri’de Mangal Akp’liler Için, Aydın’da Ise Yaşlılar Için Yandı

Akıllara AKP’lilerin lüks mangal partileri geldi

Etkinlik sonrası akıllara AKP’lilerin düzenlediği lüks mangal partileri geldi. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 2024 bütçe görüşmeleri esnasında AKP Diyarbakır Milletvekili Suna Kepoğlu Ataman Meclis bahçesinde mangal partisi vermişti. Kilo kilo etin tüketildiği etkinlik ekonomik zorluklar yaşayan vatandaşın tepkisini toplamıştı.

Ankara Ve Kayseri’de Mangal Akp’liler Için, Aydın’da Ise Yaşlılar Için Yandı (7)

Yine AKP Kayseri’de sucuk mangal keyfi yapmıştı, görüntüler sosyal medyada infiale neden olmuştu. Vatandaşların büyük ekonomik zorluklarla mücadele ettiği dönemde yapılan mangal partileri uzun süre gündemdeki yerini korumuştu.

Ankara Ve Kayseri’de Mangal Akp’liler Için, Aydın’da Ise Yaşlılar Için Yandı (6)

Aydın’da mangal yaşlılar için yandı

Aydın’da yaşayan fakir fukaradan elini çekmeyen Çerçioğlu, huzurevinde kalan yaşlıları da ihmal etmiyor. Çerçioğlu’nun talimatıyla düzenlenen etkinlikte mangal Didim Huzurevi’nde yaşayan yaşlılar için yakıldı.

Ankara Ve Kayseri’de Mangal Akp’liler Için, Aydın’da Ise Yaşlılar Için Yandı (5)

Çerçioğlu’nun hassas düşüncesi vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı.

Ankara Ve Kayseri’de Mangal Akp’liler Için, Aydın’da Ise Yaşlılar Için Yandı (4)Ankara Ve Kayseri’de Mangal Akp’liler Için, Aydın’da Ise Yaşlılar Için Yandı (3)Ankara Ve Kayseri’de Mangal Akp’liler Için, Aydın’da Ise Yaşlılar Için Yandı (2)