Edinilen bilgiye göre, Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik çalışma başlatıldı.

Aydın Adliyesi’nin Önünde ‘Anne’ Diyerek Feryat Etti (2)

Yapılan çalışmalarda yeşil reçeteye tabi ilaçların para karşılığında haksız şekilde reçete edildiği tespit edilirken, Aydın ve Ordu illerinde operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda tıbbi sekreterler A.B.K. (42) ve A.S.E. (35) ile röntgen teknisyeni Y.G. (52) Aydın'da yakalandı. Ordu'da ise B.B.G. (26) ile S.G. (20) isimli şüpheliler düzenlenen operasyonla yakalandı.

Aydın Adliyesi’nin Önünde ‘Anne’ Diyerek Feryat Etti

Haklarında TCK-188 (Uyuşturucu madde ticareti yapmak) suçundan adli işlem yapılan şüphelilerden sağlık personelleri A.B.K., A.S.E. ve Y.G. Aydın Adliyesi'ne sevk edildi.

Aydın Adliyesi’nin Önünde ‘Anne’ Diyerek Feryat Etti (4)

Annesine sarılarak ağladı

Adliyeye sevk edilen kadın şüphelilerden birinin kızı şahısların adliyeye sevki sırasında annesine sarılarak uzun süre ağladı. Genç kızın 'anne' feryatları ile birlikte şüpheliler hakim karşısına çıkartılmak üzere Aydın Adliyesi'ne alındı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Aydın Adliyesi’nin Önünde ‘Anne’ Diyerek Feryat Etti (3)