Aydın genelinde yaşanan peş peşe olaylar endişe yarattı. Aynı gün içerisinde iki intihar, bir intihar girişimi ve bir de şüpheli ölüm vakası kayıtlara geçti. Bu olaylardan biri, Çine ilçesinde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, Çine’nin İbrahimkavağı Mahallesi'nde yaşayan 92 yaşındaki Osman Türe, sabah saatlerinde evinde ölü bulundu. Yaşlı adamdan uzun süre haber alamayan komşuları, endişelenerek eve girdiklerinde Türe’yi hareketsiz halde buldu.
Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Osman Türe’nin hayatını kaybettiği belirlendi.
Jandarma ekipleri bölgede güvenlik önlemi alırken, Cumhuriyet Savcısı gözetiminde evde ön otopsi ve inceleme çalışmaları yapıldı. Türe’nin cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için hastane morguna kaldırıldı.
Üç çocuk babası olan Osman Türe’nin ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldığı, detayların yapılacak otopsi sonucunda netlik kazanacağı öğrenildi.






