Efeler'in Cuma Mahallesi'nde bulunan kasap dükkanı yaklaşık 5 aydır kapalı. Evrim Aktaş’ın kaybolmasının ardından, kocası Erkan Aktaş, 28 yıllık eşinin bulunması için ATV'de yayınlanan Esra Erol’da programına başvurdu. Programda Erkan Aktaş, eşine işyeri açması için tarlasını sattığını, kredi çektiğini ve toplamda 15 milyon lira zarar ettiğini belirtti.

Aydın'da Şok Iddia Hastalıklı Hayvan Etlerini Satmışlar!-1

Evrim Aktaş’ın ortağı Murat Şahin ile birlikte Adana’da olduğu ortaya çıktı. Aktaş, celeplere olan 3 milyon liralık borcu yüzünden kaçtığını ifade etti.

Korkunç iddia

Evrim Aktaş’ın ilk eşinden olan kızı, annesinin kendisini de dolandırdığını ve tehdit ederek evini sattırdığını iddia etti. Kızı, bu süreçte annesine 250 bin lira verdiğini de belirtti.

Aydın'da Şok Iddia Hastalıklı Hayvan Etlerini Satmışlar! (2)-1

Ancak olayın en şok edici boyutu Evrim Aktaş’ın oğlu Ahmet Aktaş tarafından ortaya atıldı. Esra Erol’a bağlanan Ahmet Aktaş, annesi ve ortağı Murat Şahin’in hastalıklı hayvanları kesip sattığını öne sürdü. Ahmet Aktaş, “Annem ve Murat dolandırıcılık yapıyordu. Annem ölü hayvan kesti. Hasta olan buzağı kesti. Maliyeye şikayet ettiler. Dükkandaki etler imha edildi. Faturada usulsüzlük yapıyorlardı” dedi.

Aydın'da Şok Iddia Hastalıklı Hayvan Etlerini Satmışlar! (2)

Bu iddialar kamuoyunda büyük yankı uyandırırken, yetkililerin soruşturma başlatması bekleniyor.