Olay, Ata Mahallesi ASTİS Sanayi Sitesi 771 sokak üzerinde saat 17.00 sıralarında meydana geldi.

Aydın'da Tır Alev Alev Yandı 4

Edinilen bilgiye göre C.K.'nin kullandığı park halindeki tırda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Aydın'da Tır Alev Alev Yandı 11Tırdan alevlerin yükseldiğini fark eden vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Aydın'da Tır Alev Alev Yandı 8 İhbar üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri alevlere müdahale etti.

Aydın'da Tır Alev Alev Yandı 9Ekiplerin yoğun uğraşları sonucu yangın söndürülürken, kupa kısmı tamamen yanan tır kullanılamaz hale geldi.

Aydın'da Tır Alev Alev Yandı 10Olayda ölen ya da yaralananın olmaması teselli kaynağı olurken, ekipler yangının çıkış nedeninin belirlenebilmesi için çalışma başlattı.

Aydın'da Tır Alev Alev Yandı 6

Tır sürücüsü C.K. olay anında tırın dışında olduğunu ifade ederek, "Ben tırın dışındayım.

Aydın'da Tır Alev Alev Yandı 7 Bir anda altından alevler çıkmaya başladı. Kendi imkanlarımızla söndüremeyince itfaiyeyi aradık ekipler gelip söndürdü" dedi.

Aydın'da Tır Alev Alev Yandı 3
Görgü tanığı çevre esnaf ise, "Tır buraya park ettikten yaklaşık 1 saat sonra yangın başladı. Motor içerisinden kıvılcım çıktı. 5 dakika içerisinde de bu hale geldi" diye konuştu.

Aydın'da Tır Alev Alev Yandı 5
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Aydın'da Tır Alev Alev Yandı 2

Bu haber İhlas Haber Ajansı tarafından abonelerine servis edilmiştir. İçeriğe herhangi bir müdahale Haber Aydın tarafından yapılmamıştır.