Olay, Aydın’ın Efeler ilçesinde Atatürk Özel Eğitim Meslek Okulu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Müdire H.O’nun okulda görev yapan hizmetliye “Yumurtamı soy getir” dedi. Hizmetli M.D ise, “Ben hizmetçi değil, hizmetliyim” yanıtını verdi. Bunun üzerine sinirlenen müdirenin persroneli, “emre itaatsizlik” iddiasıyla başka bir okula sürgün ettirdiği öne sürüldü.

Aydın’da Yumurtasını Soymayan Hizmetliyi Sürgüne Gönderen Okul Müdiresine Tepki-1

Babası kanser olan ve Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören hizmetli M.D’nin İzmir’den Aydın’a tayinle geldiği, babasının devam eden tedavisi nedeniyle de müdire H.O ve yardımcısının özel işlerini yapmak zorunda kaldığı söylendi.

“Tencere, tava, çaydanlık”

Okulun müdür yardımcısı Z.G’nin ise M.D’ye tencere, tava ve çaydanlık getirmesini söylediği, müdire ile müdür yardımcısının odaya cezve istediği iddiaların arasında yer aldı.

Markete gönderiyorlar iddiası

Hizmetli M.D’yi zaman zaman marketten su veya soda almaya yolladığı iddia edilen H.O’nun son olarak yumurtayı soyarak getirmesini istemesi üzerine hizmetlinin dayanamayarak tepki gösterdiği öne sürüldü.