HATAY(İHA) - Hatay’da enkaz bögesinde açıklamalarda bulunan Enerji Bakanı Fatih Dönmez, "İskenderun körfez deniz kentimiz. Limanları müsait. Akdeniz ve ’de hizmet veren yataklı gemilerle irtibata geçtik. İlk etapta temasa geçtiğimiz bir gemiyle de anlaşma sağlandı. Şuanda İskenderun Körfezi’ne getirdik. Arkamızda bulunan gemi 400 kabinli, 400 kameralı ve bin 56 yataklı gemidir. Burada depremzede vatandaşlarımızı her türlü barınma, yeme-içme ihtiyaçları hatta sosyal ihtiyaçları karşılanacak imkana kavuşturmuş oluyoruz"
Bakan Dönmez: "Gemiyi şuanda İskenderun Körfezi’ne getirdik. 400 kabinli, bin 56 yataklı gemidir"
Loading...
Bunlar da ilginizi çekebilir
![Meteoroloji İzmir’i uyardı.. Kara kış geliyor.. Soğuk, sağanak bir arada.. [15 – 19 Mart 2025 İzmir hava durumu]](https://haberaydincom.teimg.com/crop/860x504/haberaydin-com/uploads/2025/03/meteoroloji-izmiri-uyardi-kara-kis-geliyor-soguk-saganak-bir-arada-2.jpg)
Meteoroloji İzmir’i uyardı.. Kara kış geliyor.. Soğuk, sağanak bir arada.. [15 – 19 Mart 2025 İzmir hava durumu]
![Meteorolojiden Manisa’ya uyarı geldi.. Hava tahmin raporu güncellendi.. [15 – 19 Mart 2025 Manisa hava durumu]](https://haberaydincom.teimg.com/crop/860x504/haberaydin-com/uploads/2025/03/meteorolojiden-manisaya-uyari-geldi-hava-tahmin-raporu-guncellendi-2.jpg)