CHP Kuşadası İlçe Örgütü Gençlik Kolları'nın Olağan Genel Kurulu, CHP Kuşadası İlçe Örgütü binasında yapıldı.

Chp Genclik Kollari Secim (7)

Genel Kurula, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kemal Güneri, CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç, CHP Kuşadası Kadın Kolları Başkanı Nilgün Yeşilçimen, CHP Kuşadası Gençlik Kolları Başkanı Eren Erdem, belediye meclis üyeleri, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda parti üyesi katıldı.

Chp Gençlik Kollari Secim (5)

Tek listeyle gidilen seçimde CHP Kuşadası Gençlik Kolları'nın yeni başkanı Tuğçe  Ölkü oldu.

Chp Gençlik Kollari Secim (6)

 "YENİ BİR SAYFA AÇTIK"

 Genel kurulda bir konuşma yapan CHP Kuşadası İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Gürbilek, "Bugün gençlik kollarımızda yeni bir sayfa açtık. Bugüne kadar büyük bir özveriyle başkanlık görevini yürüten eski arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Hepsi çıtayı bir üst seviyeye taşıdı. Yeni Gençlik Kolları Başkanımız Tuğçe Ölkü ile birlikte artık daha ideolojik bir altyapıya dayanan, parti ilkelerini ön plana çıkaran ve daha çok proje üreten bir yapıya bürüneceğiz. Gençlik Kolları Başkanımız Tuğçe Ölkü'ye başarılar diliyorum" dedi. 

Chp Gençlik Kollari Secim (3)

 "TÜM ENERJİSİNİ GENÇLİK KOLLARINA VERECEĞİNDEN EMİNİM"

 Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ise, "Yeni gençlik kolları başkanımız Tuğçe Ölkü seçim afişinde, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün sanatçı, devrimci ve dönüştürücü karakterini esas alan bir meydan okumayı hedefliyoruz demiş. Kendisini bu nedenle kutluyorum. Bu cümlelerin altında çok şey yatıyor. Tuğçe'nin tüm enerjisini gençlik kollarına vereceğinden eminim. Kuşadası CHP Gençlik Kolları Başkanı seçilen Tuğçe Ölkü ve yeni yönetimi tebrik eder, önceki dönem Başkanımız Eren Erdem ve yönetim kurulu üyelerimize örgütümüz için yapmış oldukları çalışmalardan ve emeklerinden dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.

Chp Gençlik Kollari Secim (4)

 "GENÇLERİN SÖYLEYECEĞİ BİR SÖZ VAR"

 CHP Kuşadası Gençlik Kolları'nın yeni Başkanı Tuğçe Ölkü de, "Bugün burada bayrak yarışımızda görevi devraldığımız Gençlik Kolları Başkanımız Eren Erdem’e ve kıymetli yöneticilerine partimize verdikleri emekler için teşekkür ediyor, bundan sonra birlik ve beraberlik içinde örgütlü mücadelemizi her geçen gün arttıracağımıza söz veriyorum. Biz gençler samimi, net ve çözümlerin konuşulduğu bir yönetim anlayışını savunuyoruz. Gelin beraber Atamızın bizlere emanet ettiği güzel ülkemizi CHP çatısı altında özgür ve yaşanabilir kılalım. 'Gençlerin söyleyeceği bir söz var, söylemeye geliyoruz!" dedi.

Chp Gençlik Kollari Secim (1)

 CHP Kuşadası Gençlik Kolları Başkanı Tuğçe Ölkü'nün yönetim listesi şöyle: Ramazan Aslan, Nimet Duygu Baş, Berfin Dilara Durmuş, Filiz Hız, Çağlar Yiğit Işık, Fatih İrşi, Hüseyin Kaplan, Süleyman Karatut, Tuğba Kürkçü, Yusuf Öğmen, Yiğithan Şener, Baran Yıldır

Chp Gençlik Kollari Secim (2)

Bu haber Haber Aydın editörleri tarafından derlenmiştir. İçerikle ilgili bilgiler açık kaynaklardan toplanmıştır.