CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP’li milletvekilleri, siyasetçiler ve Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e yönelik gerçek dışı, iftira ve hakaret içerikli paylaşımları nedeniyle CHP’den kovulan Ergün Poyraz, sosyal medya hesabından çirkin paylaşımlarına devam ediyor. Poyraz, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir videolu yayında hakim ve savcıları hedef almış ve büyük tepki toplamıştı.

Siyasilere yönelik de paylaşımlarına devam eden Poyraz, sosyal medya hesabından küfür saçmaya devam ediyor. Poyraz’ın kontrolü kaybettiğini söyleyen vatandaşlar, sosyal medya hesaplarından Ergün Poyraz’ı kınayan paylaşımlar yapıyor.

Ergün Poyraz (2)-1

Genel başkanın kızını hedef aldı

Neredeyse küfürsüz paylaşımı olmayan Poyraz, sosyal medya hesabından bir sahte hesaptan yayınlanan Özgür Özel’in Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile olan fotoğrafını yayınlayarak Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’i hedef aldı. Paylaşımı ile dolaylı olarak Özel’i öven Poyraz, aradan 2-3 geçtikten sonra bu kez Özgür Özel’in kızını hedef aldı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ve kızına yönelik FETÖ imasında bulunan Poyraz’ın paylaşımlarındaki tutarsız dikkat çekerken, vatandaşlar ‘Ergün Poyraz’ın şirazesi kaymış’ değerlendirmesinde bulundu.

Ergün Poyraz-1