CHP’li Mersin’in açıklaması şu şekilde:

La Perla ile ilgili bir tespit daha yapmak lazım.

Bir kere alakasız alakasız kişiler La Perlayı Neden Savunuyor?

Aydında Efeler Belediyesinin mal varlığının % 1 etmeyecek bir taşınmaz üzerinde fırtınalar kopuyor. Adeta tek bir elden çıkarılan bir savunma kurgusunu yada senaryosunu çok çeşitli sektörlerde yer alan oyuncular can siperhane bir şekilde sahneye koyuyorlar.

Beyler ( kuyumcu, dövizci, bir o kadar kendine vazife edinen gazeteci) la perlayı yıkacaz diyen yok yakacağız diyen yok. Bu telaşınız niye? Kim sizden ne istedi kim sizden ne bekliyor? Burada sadece bu binayla ilgili kanuna yönetmeliklere uygun olmayan bir şey var mı araştırılsın deniyor. Bunun sebebi de daha önce görev yapan bir belediye başkanının keyfi tavırları. Size sormadan edemiyorum bu kadar Efeler Belediyesinin menfaatine düşkündünüz niye Belediye personeli bırakın Başkanı Başkanın oğlunun şöförlüğünü korumalığını yaparken sesiniz çıkmadı. Belediye temizlik görevleri sahada çalışmak yerine tribünde üçlü çektirirken eliniz armut mu topluyordu yoksa klavyeniz mi tutukluk yapmıştı.

Kardeşim sizin dediğiniz gibi her şey 4 4 lük se zaten korkmayın. Yok değilse haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.

Böyle bir şey varsa eğer ben susmam bunu iyi bilin

Hayırlı haftalar olsun…

Bu haber Haber Aydın editörleri tarafından derlenmiştir. İçerikle ilgili bilgiler açık kaynaklardan toplanmıştır.