Kuşadası Sokak Festivali, muhteşem bir organizasyon ile sona erdi. Festivalin ilk gününden itibaren binlerce kişi Kuşadası Sokak Festivali’ne katıldı. Ünlü şeflerin hünerlerini sergilediği festival, yerel, ulusal ve dünya basınında da yer alarak büyük bir başarı yakaladı.

Festivale gölge düşürmek isteyen sözde muhalefet ise Kuşadası Belediyesi’ne yönelik absürt iddialar ile çeşitli açıklamalarda bulundu. Festivale gölge düşürmek isteyen sözde muhalefete Kuşadalılar sert tepki gösterdi.

“Sadece dedikodu üretirler”

Kuşadası Belediye Meclis Üyesi CHP’li Nilüfer Tektaş Cevahir de yaptığı açıklama ile sözde muhalefete tepki gösterdi. Cevahir, “Üretici bir faaliyeti olmayanlar sadece dedikodu üretirler. Kuşadası için elini taşın altına koymayanlar, yaşadığı bu kente değer katmak varken güzel olan yolunda giden her şeyi aşağıya çekmek hatta zarar vermek daha kolaylarına geliyor” dedi.

“Kuşadası’nı baltalıyorsunuz”

Muhalefete adeta ders veren Cevahir, “Çünkü üretmek zor geliyor, sizin en iyi ürettiğiniz şey her zamanki gibi mazeret ve dedikodu oluyor. Siz muhalefet yapmıyorsunuz Kuşadası’nı baltalıyorsunuz, esnafın ekmeğine göz dikiyorsunuz. Bu festival siz ne derseniz deyin Kuşadası’na iyi geldi, esnaf mutlu, Kuşadası halkı mutlu, misafirlerimiz daha da mutlu” ifadelerini kullandı.

“Kuşadası’na değer katmaya devam edeceğiz”

Açıklamasının devamında net ifadeler kullanan Cevahir, “Biz her zaman en iyi yaptığımız şeyi yapmaya devam edeceğiz, Kuşadası’nı çok sevmeye ve değer katmaya devam edeceğiz” dedi.