“Kader gayrete aşıktır. Türkiye, krizlerden dahi fırsat çıkarabilen bir ülkedir,” diyen Gülpolat, öğrencileri motivasyonlarını kaybetmemeleri konusunda teşvik etti.

Çikolata Satışından Iş Dünyasının Zirvesine Yasin Gülpolat, Kariyerini Adü’lü Gençlerle Pa (2)

Başarılı bir eğitim girişimcisi olan Gülpolat, "Planınızı yapın, fırsatları değerlendirin" mesajıyla gençlere umut verdi.

Çikolata Satışından Iş Dünyasının Zirvesine Yasin Gülpolat, Kariyerini Adü’lü Gençlerle Payla

Henüz 38 yaşında olmasına rağmen Türkiye çapında tanınan Netkampüs firmasının sahibi olan Gülpolat, konuşmasında başarıya giden yolda yaşadığı zorluklardan bahsetti.

Çikolata Satışından Iş Dünyasının Zirvesine Yasin Gülpolat, Kariyerini Adü’lü Gençlerle Pa

İlham verici hayat hikayesini paylaşırken, gençlere “Her zaman önünüze güzel fırsatlar çıkacak” diyerek onları motive etti.

Çikolata Satışından Iş Dünyasının Zirvesine Yasin Gülpolat, Kariyerini Adü’lü Gençlerle Pa (4)

“Türkiye Fırsatlar Ülkesidir”

Günümüz gençliğinin umutsuzluk içerisinde olmasını anlamakta zorlandığını belirten Gülpolat, ölçülü kaygının başarı için itici bir güç olduğunu ifade etti.

Çikolata Satışından Iş Dünyasının Zirvesine Yasin Gülpolat, Kariyerini Adü’lü Gençlerle Pa (3)

"Bazı çevreler her ne kadar karamsar tablolar çizse de Türkiye, fırsatlar ülkesidir. Sizler şanslı bir nesilsiniz; krizlerden dahi fırsatlar çıkarma potansiyeline sahipsiniz," dedi.

Gülpolat, konuşmasının sonunda gençleri kariyer planlaması yapmaya ve fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeye çağırarak, itibarlarını ve motivasyonlarını korumalarını tavsiye etti.