CHP üyesi olmasına rağmen CHP’li siyasetçilere yönelik çirkin paylaşımlarıyla bilinen Ergün Poyraz isimli şahıs, bu kez de sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i hedef aldı. Poyraz, geçtiğimiz günlerde CHP Lideri Özgür Özel’in çağrısıyla açlığa mahkum edilen emekliler ve asgari ücretliler için yapılan ışık açma kapama eylemi ile dalga geçti.

Ergün Poyraz Bu Kez Chp Lideri Özgür Özel’i Hedef Aldı (5)

Sosyal medya hesabından, “Lambaları bi yakın bi söndürün, ne kral muhalefet” ifadelerini paylaşan Poyraz’ın paylaşımı partililerin tepkisini topladı.

Milyonlar sesini duyurmuştu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel partisinin grup toplantısında açlığa mahkum edilen emekliler ve asgari ücretliler için eylem çağrısı yaptı. Özel’in çağrısına uyan yurttaşlar saat 21.00’da evlerinin ışıklarını açıp kapatarak eyleme destek verdi.

Milyonlarca evin ışıkları açıp kapatılmış, vatandaşlar yaşadıkları ekonomik sıkıntıları dile getirmek için birlik içinde eyleme katılmıştı.

Ergün Poyraz Bu Kez Chp Lideri Özgür Özel’i Hedef Aldı (4)

Partililer tepkili

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in çağrısıyla ilgili paylaşım yapan Ergün Poyraz’a tepki gösteren partililer, Poyraz hakkında parti içi disiplin mekanizmalarının çalıştırılması gerektiğini, CHP Genel Başkanını sosyal medyadan hedef alan bir ismin parti üyesi olmaması gerektiğini düşündüklerini söyledi.

Bu haber Haber Aydın editörleri tarafından derlenmiştir. İçerikle ilgili bilgiler açık kaynaklardan toplanmıştır.