Fenerbahçe - Manchester Utd arasında oynanacak olan karşılaşmayı canlı olarak izlemek isteyen birçok sporsever tarafından karşılaşmanın detayları araştırılmakta. Peki, Fenerbahçe - Manchester Utd maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe - Manchester Utd maçı şifresiz mi?

Fenerbahçe - Manchester Utd maçı hangi kanalda, saat kaçta? Sorusu sporseverlerin gündeminde. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nin üçüncü haftasında İngiltere'nin köklü kulüplerinden Manchester United'ı konuk ediyor. Sarı-lacivertli ekip, Ülker Stadyumu'nda oynanacak bu kritik maçta taraftar desteğini arkasına alarak sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Peki, Fenerbahçe - Manchester Utd maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe - Manchester Utd maçı şifresiz mi?

FENERBAHÇE - MANCHESTER UTD. MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe ile Manchester United, UEFA Avrupa Ligi’nde karşı karşıya geliyor. 24 Ekim 2024 Perşembe günü oynanacak bu önemli karşılaşma, Türkiye saati ile 22:00'de başlayacak. Maçı TRT 1 ve CBC Sport kanalları üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz. Bu kanalların frekans bilgilerini kullanarak uydudan veya online platformlardan maçı şifresiz takip edebilirsiniz.

FENERBAHÇE - MANCHESTER UTD. MAÇI NE ZAMAN, ŞİFRESİZ Mİ?

Fenerbahçe ile Manchester United arasındaki UEFA Avrupa Ligi maçı TRT 1 üzerinden şifresiz olarak yayınlanacak. Ayrıca CBC Sport kanalında da şifreli yayın seçeneği mevcut. Maçı uydu yayını üzerinden veya internet bağlantınız aracılığıyla şifresiz izleme imkanına sahipsiniz.

FENERBAHÇE'NİN MAÇ ÖNCESİ SAKATLIK SORUNLARI

Fenerbahçe, Manchester United karşısında sahaya eksik çıkacak. Sol bek pozisyonunda sıkıntı yaşayan sarı-lacivertli ekip, Jayden Oosterwolde ve Levent Mercan'dan yoksun olacak. Oosterwolde’nin sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalması beklenirken, Mercan ise UEFA listesinde yer almadığı için bu mücadelede forma giyemeyecek.

Teknik direktör Mourinho’nun, bu bölgede Djiku'ya şans vermesi planlanıyor. Ayrıca, Cengiz Ünder'in sakatlığı da devam ederken, takıma katkı sağlaması beklenen oyunculardan Osayi-Samuel cezasını tamamladı ve forma giymeye hazır durumda.