Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi’nde 5 yıldır görev yapan Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Öğretmeni Recep Ballı (42), geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Gözyaşları Sel Oldu.. 42 Yaşındaydı

Daha önce polislik mesleğini sürdüren, ardından öğretmenliğe geçiş yapan Ballı için Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi’nde cenaze töreni düzenlendi.

Gözyaşları Sel Oldu.. 42 Yaşındaydı (7)

Törene merhumun eşi polis memuru Ebru Ballı, aile yakınları, öğretmen arkadaşları, öğrencileri ve sevenleri katıldı.

Gözyaşları Sel Oldu.. 42 Yaşındaydı (6)

Törende Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi Okul Müdürü Hakan Karakaya ile eski okul müdürü Timur Ergün, Ballı’nın meslek hayatına ve eğitim camiasına kattığı değerlerden bahsederek duygusal birer konuşma yaptı.

Gözyaşları Sel Oldu.. 42 Yaşındaydı (5)

Cenaze töreninin ardından, Din Kültürü Öğretmeni Gazi Yılmaz tarafından yapılan dua ile Recep Ballı’nın naaşı Çatalarık Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Gözyaşları Sel Oldu.. 42 Yaşındaydı (4)Gözyaşları Sel Oldu.. 42 Yaşındaydı (3)Gözyaşları Sel Oldu.. 42 Yaşındaydı (2)