Koçarlı Belediyesi’nde çalışan personelin maaşları ödenmiyor. Çeşitli bahaneler ile bugüne kadar gelen süreç, yapılan peş peşe açıklamalarla yeni bir boyut kazandı. Belediyenin mali durumunu bilerek aday olan ve büyük laflar ile çeşitli bahaneler veren Özgür Arıcı, görev süresinin henüz başında personel maaşı bile ödeyemez hale geldi.
Bugün kameraların karşısına geçerek bir basın açıklaması yapan CHP’li Arıcı, personel maaşlarını ödeyememesinin gerekçesi olarak Devlet Su İşlerini gösterdi. Arıcı, DSİ'nin belediyeye ait taşınmazları kamulaştırdığını ve parasını ödemediğini söyledi. "Taşınmazların 11 milyon 333 bin 812 lira bedel ile DSİ'ye devri Ocak ayında yaptık. DSİ mali durum uygun değildir gerekçesiyle bize hala ödeme yapmadı. Bir an önce ödeme yapmalarını istiyoruz" diyen Arıcı’nın açıklamaları şaşkınlık yarattı.
Bu ay DSİ’den gelen ile, önümüzdeki aya Allah Kerim!
Personelin maaş ödemesini Devlet Su İşleri’nden gelecek parayla yapmayı planlayan CHP’li Özgür Arıcı’nın önümüzdeki ay nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu. Çok sayıda personelin Koçarlı Belediyesi’nde yaşanan sıkıntılardan rahatsız olduğu ve huzursuz şekilde çalıştığı da gelen bilgiler arasında.