KPSS Lisans Alan Bilgisi sınavı bugün ÖSYM tarafından uygulanacak olması nedeniyle sınav detayları araştırılıyor. KPSS Lisans Alan Bilgisi sınavı bitti mi? Sorusu, gündemde yer alıyor ve KPSS Lisans Alan Bilgisi sınavı 1. ve 2. oturum saatleri araştırılıyor. Peki, KPSS Lisans Alan Bilgisi sınavı kaçta başlıyor?

KPSS Lisans Alan Bilgisi sınavı 1. ve 2. oturum saatlerini merak etmekte olan birçok vatandaş tarafından araştırılıyor. Alan Bilgisi sınavı, adayların mezun oldukları alana ilişkin bilgi ve yeteneklerini değerlendirmeyi amaçlayan bir sınavdır. Bu sınav, özellikle kamu kurumlarına alınacak personelin niteliklerini belirlemek için önemli bir aşamadır. Peki, KPSS Lisans Alan Bilgisi sınavı bitti mi? KPSS Lisans Alan Bilgisi sınavı kaçta başlıyor? KPSS Lisans Alan Bilgisi sınavı 1. ve 2. oturum saatleri!

KPSS LİSANS ALAN BİLGİSİ SINAVI BİTTİ Mİ?

KPSS Lisans Alan Bilgisi 1. oturum sınavı henüz bitmemiştir. KPSS Lisans Alan Bilgisi 1. oturum 150 dakika sürmektedir. Buna göre 10:15'te başlamakta olan KPSS Lisans Alan Bilgisi 1. oturum sınavı 12.45'te sona erecek.

KPSS LİSANS ALAN BİLGİSİ 2. OTURUM BAŞLADI MI?

KPSS Lisans Alan Bilgisi 2. oturum sınavı saat 14.45'te başlayacak. KPSS Lisans Alan Bilgisi 2. oturum da 150 dakika sürecektir. Sınavlarda adaylara çoktan seçmeli 40'ar soru sorulacaktır. İstatistik testi için 60 dakika, diğer testler için ise 50'şer dakika süre verilecektir. ÖSYM tarafından yapılan bilgilendirme kapsamında ise Kimlik kartını kaybeden, kimlik kartı bulunmayan veya kimlik kartında kimlik numarası ve fotoğrafı olmayan adaylar için il ve ilçe nüfus müdürlükleri sınav günleri açık olacak.