"Yaparak/Yaşayarak Öğreniyorum" Etkinlikleri kapsamında çocuklar bir çeşit nakış işleme tekniği olan ‘Punch Atölyesi’ ne katıldı.

Kuşadalı Çocuklar Seyakmer’de Öğrenerek Gelişiyor (2)

Yaklaşık bir saat süren etkinlikte, katılımcı çocuklar el becerilerinini geliştirmeye yönelik teknik uygulamaları öğrendi.

Kuşadalı Çocuklar Seyakmer’de Öğrenerek Gelişiyor (5)

Yaz tatillerinde çocukların eğlenerek öğrenmeleri için düzenli aralıklarla etkinliklerden biri olan Punch Atolye çalışmasında ilk olarak çocuklara eğitmenler tarafından nakış ekipmanları tanıtıldı. Ardından çocuklar bez çanta veya nakış çemberi üzerinde farklı renklerdeki ipliklerle işlemeler yaptı.

Kuşadalı Çocuklar Seyakmer’de Öğrenerek Gelişiyor

Atölye çalışmasına katılan çocukların ebeveynleri yaz tatili süresince yapılan bu tür etkinliklerden memnuniyetlerini belirterek, “ SEYAKMER çocuklarımız için çok önemli bir eğitim merkezi oldu.

Kuşadalı Çocuklar Seyakmer’de Öğrenerek Gelişiyor (3)

Burada sadece atölye çalışmaları değil aynı zamanda çok zengin bir içeriğe sahip dijital kütüphanemiz de var.

Kuşadalı Çocuklar Seyakmer’de Öğrenerek Gelişiyor (4)

Eğitim öğretim dönemi süresince de çocuklarımızın bilgi edinme ve değişik kaynaklardan öğrenme konusunda çok ciddi bir destek sağlıyor. Kuşadası Belediye’si ve KEGEV’in işbirliğine bir kez daha teşekkür ediyoruz” dediler.

Yaz boyunca SEYAKMER’de çocukların katılabileceği farklı atölye çalışmaları düzenlenmeye devam edecek.

Bu haber İhlas Haber Ajansı tarafından abonelerine servis edilmiştir. İçeriğe herhangi bir müdahale Haber Aydın tarafından yapılmamıştır.