Kuşadası Belediye Meclis Toplantısı’nda AK Partili Meclis Üyesi toplantıyı terk etti. CHP’li Meclis üyesi Ayşegül Dağlı, Parti Genel Merkezi tarafından hazırlanan ‘2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Başlarken Okulların Eğitimin Güncel Durumu’ başlıklı açıklamayı Kuşadası kamuoyu ile paylaştı.

Kuşadası’nda Eğitimdeki Sorunlar Ak Partili Alper Özay’ı Gerdi, Toplantıyı Terk Etti (2)

Kendisi de emekli öğretmen olan Belediye Meclis Üyesi Ayşegül Dağlı, genel merkez açıklamasının ardından Kuşadası'nda eğitim kurumlarının içinde bulunduğu durum ve yaşadığı sorunlara ilişkin tespitleri de aktardı

Kentte bulunan okulların yapısal ve son derece can alıcı sorunları bulunduğunu ifade eden CHP’li Meclis Üyesi Ayşegül Dağlı, Kuşadası’ndaki pek çok okulun yardımcı personel, güvenlik, hijyen gibi konularda önemli eksiği bulunduğunu ifade etti.

Kuşadası’nda Eğitimdeki Sorunlar Ak Partili Alper Özay’ı Gerdi, Toplantıyı Terk EttiOkulların laboratuvar, atölye, kütüphane, spor salonu, oyun bahçesi gibi pek acil ihtiyacı bulunduğuna dikkat çeken Ayşegül Dağlı, “Cumhur İttifakı grubu üyesi arkadaşlarımızı bu sorunların çözümü için acilen çalışmaya devam ediyorum” dedi.

Kuşadası’nda Eğitimdeki Sorunlar Ak Partili Alper Özay’ı Gerdi, Toplantıyı Terk Etti (3)

Ayşegül Dağlı’nın bu daveti üzerine sinirlenen AK Partili Meclis Üyesi Alper Özay okullardaki sorunlara değineceğine topu taca atarak salonu terk etti.