Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, ilk olarak Kuşadası Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek yürütülen sağlık hizmetlerini değerlendirdi.

Kuşadası'ndaki Sağlık Çalışmaları Yerinde Incelendi

Kamu hastaneleri hizmetleri, sağlık hizmetleri, personel hizmetleri, halk sağlığı hizmetleri, sağlık hizmetleri başkan yardımcısı ve destek hizmetleri başkan yardımcısının eşlik ettiği ziyarette İl Sağlık Müdürü Eser, hastane başhekimimizden yürütülen ve planlanan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Kuşadası'ndaki Sağlık Çalışmaları Yerinde Incelendi (6)

Ayrıca İl Sağlık Müdürü Eser, hizmet başkan ve başkan yardımcıları ile hastane yönetimi planlanan sağlık yatırımları için hastanede gözlemde bulundu.

Kuşadası'ndaki Sağlık Çalışmaları Yerinde Incelendi (5)

Kirazlı Sağlık Evi de ziyaret edildi

Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul ardından Kirazlı Mahallesi Sağlık Evi’ni de ziyaret ederek inceleme ve değerlendirmelerde bulundu.

Kuşadası'ndaki Sağlık Çalışmaları Yerinde Incelendi (3)

Hizmet sunum alanları ve yürütülen sağlık hizmetleri hakkında ilçe sağlık müdürü ve sağlık evi ebesinden bilgiler alan Şenkul, sağlık evi ebesinin talep ve isteklerini dinledi. Hizmet başkan ve başkan yardımcıları, ilçe sağlık müdürünün eşlik ettiği ziyarette Eser, Mahalle Muhtarı Muhtarı İbrahim Sayar ile de görüşerek istişarelerde bulundu.

Kuşadası'ndaki Sağlık Çalışmaları Yerinde Incelendi (4)

Eser, sağlık evi ebesine yürüttüğü çalışmalarından dolayı kendisine teşekkürlerini ileterek kolaylıklar diledi.

Kuşadası'ndaki Sağlık Çalışmaları Yerinde Incelendi (2)

Bu haber İhlas Haber Ajansı tarafından abonelerine servis edilmiştir. İçeriğe herhangi bir müdahale Haber Aydın tarafından yapılmamıştır.