Narin Güran'ın cansız bedeninin Eğertutmaz Deresi kenarında çuval içinde bulunmasının ardından olayla ilgili soruşturma derinleştirildi. Sabah gazetesinden Halit Turan'ın haberine göre, olayla bağlantılı olarak gözaltına alınan 24 kişi arasında aile üyeleri de bulunuyor.

Zanlılardan biri, aracının dere kenarında tespit edilmesi üzerine gözaltına alındı ve sorgusunda, cinayetle ilgili önemli bir itirafta bulundu. Zanlı, "Muhtar cesedi çuval içerisinde bana verdi. Ben de çuvalı alıp dereye götürdüm" dedi.

Otopsi Bulguları ve Soruşturma Detayları

Narin Güran'ın cansız bedeninin üzerinde yapılan otopsi sonucunda, 91 farklı numune alındığı ve çuvalın içinde küçük kızın sol bacağının diz kısmından kopmuş olduğu tespit edildi. Alınan kemik parçalarının ise İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği öğrenildi.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, önceki gün yaptığı açıklamada, kaybolan Narin Güran’ın cesedinin dere kenarında çuval içinde bulunduğunu ve çuvalın taşlarla gizlendiğini duyurmuştu. Valinin açıklamasına göre, küçük kızın cesedi, doğal bir görüntü verilerek suyun içine yerleştirilmiş ve üzeri dallar ve taşlarla kapatılmıştı.

Cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma devam ederken, aile üyeleri ve yakın çevresinden 24 kişi gözaltına alınmış durumda. Tutuklananlar arasında Narin Güran'ın amcası S.G.'nin eşi de bulunuyor.

Soruşturma derinleşirken, olayın aydınlatılmasını bekleniyor.