Dönemin Nazilli Belediye Başkanı AKP’li Kürşat Engin Özcan, yanına milletvekillerini de alarak Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi’nde altyapı çalışmaları başlattıklarını açıklamıştı. O dönem, çalışmanın tamamlanmasıyla beraber bölgede altyapı sorunu yaşanmayacağını söyleyen Kürşat Engin Özcan’a projenin yanlış olduğu anlatılmaya çalışılmış ancak gelen eleştirilere kulak tıkamıştı.

Nazilli’de Seçimden Önce Şov Yapmışlardı, Ilk Yağmurda Göle Döndü (3)

Seçim öncesi reklam çalışması olarak değerlendirilen altyapı çalışmalarına vatandaşlar da tepki göstermiş, kamunun parasının çarçur edilmemesini istemişti. Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi’nde yapılan plansız çalışmalar milyonlarca liraya mal olmuştu.

Nazilli’de Seçimden Önce Şov Yapmışlardı, Ilk Yağmurda Göle Döndü (5)

İlk yağmurda göle döndü

Bir kepçe ve bakanlıktan verilen hibe borularla yapılan sözde altyapı çalışması ilk yağmurda sınıfta kaldı. Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi, sağanak yağışın ardından göle döndü. Çalışmanın hiçbir işe yaramadığını hatırlatan vatandaşlar, harcanan paranın projeyi yanlış yapanlardan tahsil edilmesi gerektiğini söyledi.

Nazilli’de Seçimden Önce Şov Yapmışlardı, Ilk Yağmurda Göle Döndü (4)

Nazilli il olacak yalanıyla görev süresini tamamlamıştı

Özcan, İYİ Parti’den seçilerek göreve başlamış ancak daha sonra sebebi bilinmeyen bir şekilde AKP’ye katılmıştı. Parti değiştirdikten sonra Nazilli’nin il olacağını iddia eden Kürşat Engin Özcan, 31 Mart 2024 seçimlerinde aday gösterilmemişti.

Bu haber Haber Aydın editörleri tarafından derlenmiştir. İçerikle ilgili bilgiler açık kaynaklardan toplanmıştır.