AK Parti’nin önceki dönem Aydın Milletvekili Rıza Posacı’nın sosyal medya hesabından ağdalı kelimelerle paylaştığı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ziyaretinde çok çarpıcı detaylar ortaya çıktı.

Posacı’nın Bakan Ziyareti Düzmece Çıktı Heyete Zorla Dahil Olmuş! (2)

Posacı’nın Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı ziyaret eden heyette yer almadığı, kendisini zorla heyete dahil ettirdiği ve bu durumun Bakan Yumaklı tarafından da büyük şaşkınlıkla karşılandığı ortaya çıktı.

Ziraat odası başkanlarını kabul eden Bakan Yumaklı’nın misafirlerinin arasına kendisini dahil eden Rıza Posacı’nın yanı sıra orada Metin Yavuz’un da bulunduğu iddia edildi. Fotoğraf karesine dahil olmayan Yavuz’un Posacı ile birlikte bakanı ziyaret etmesi bakanlık yetkililerinde de rahatsızlık yarattı.

Öte yandan, Metin Yavuz’un orada bulunmasına rağmen fotoğraf karesine neden girmediği merak konusu oldu. Önümüzdeki günlerde Metin Yavuz’un neden fotoğraf karesinde yer almadığı ile ilgili detayların da ortaya çıkması bekleniyor.

“Rol kapmamışlar, rol çalmışlar”

Eski vekillerin bakan ziyareti AK Parti Aydın’da da gündem oldu. Çok sayıda partili, siyasi nezaketten uzak buldukları ziyareti eleştirerek, “Bunlar rol kapmamışlar resmen çalmışlar. Bakan Bey Aydın ile ilgili durumu mevcut milletvekillerimiz ile zaten görüşüyordur. Posacı ve Yavuz’un amacı belli ama mikser küçük ev aleti olarak kullanılıyor, bizim teşkilatımızın miksere ihtiyacı yok” ifadelerini kullandı.

Bu haber Haber Aydın editörleri tarafından derlenmiştir. İçerikle ilgili bilgiler açık kaynaklardan toplanmıştır.