Sosyal medya üzerinden Anıl Yetişkin’i yalanlayan Emlek ailesi, özür dileme gibi bir durumun olmadığını söyledi. Serhat Emlek yaptığı yorumda, “Emlekler ailesi olarak hala yaptığımız yanlış olduğunu düşünmüyor ve arkasındayız. Bizim yaptığımız hakkımızı savunmak ve ortadaki bu mahcubiyetin kalkmasıdır. Ve herhangi bir kurum ve kişiden özür dilenmesi söz konusu değildir. Yalan haberlerle prim kasmak ise ayrı bir seviyesizlik. Didim’e verdiği zararlar yetmiyormuş gibi Efeler’e zarar veren ve vermeye devam eden bu şahıs görevde olduğu sürece bu tür olayların ardı arkasının kesilmeyeceğini özellikle vurguluyoruz. Davamızın arkasındayız” dedi.

Doğukan Emul ise, “Anıl Yetişkin’le ilgili bir sorun yok onun rüşvetçi yardımcılarıyla olan bir durum bu kimse kimseden özür de dilemedi boş yere prim kasmasın kimse” ifadelerini paylaştı.

“Konu ne Özlem Çerçioğlu ne de Anıl Yetişkin’dir. İbrahim Metin’in bu memleketten gitmesi lazım”

Nihat Emlek ise yaptığı yorumda, “Bizim kimseden özür falan dilediğimiz yok. Konunun Anıl Başkanla alakalı olmadığını İbrahim Metin’in bu şehire zarar verdiğini istediği gibi at koşturduğunu bizzat ilettik kendisine. Derdimiz 1 Eylül’de çıkan yönetmelik değil. Kafamıza göre inşaat yapamayız zaten yönetmelik neyse uyarız. Derdimiz İbrahim Metin’in babasının mekanı gibi davranıp kendisini kapalı kapılar ardına saklayıp insanlarla görüşmemesi. Rüşvetler yazılı beyan ile iletilmez kapalı kapılar ardında istenir. Konu ne Özlem Çerçioğlu ne de Anıl Yetişkin’dir. İbrahim Metin’in bu memleketten gitmesi lazım. Biz her dönemde inşaat yaptık 30 seneye yakın bu şehirde faaliyet gösteriyoruz. İbrahim Metin’in nereden kimlerden güç alıyor bilmiyorum ama hiç kimse bizim emeklerimizden büyük değildir. Yüzü ak olan başkanların arkasına sığınmaz çıkar açıklamasını kendi yapar” ifadelerini kullandı.

Anıl Yetişkin Özür Dilediler Demişti, Müteahhit Firma Yalanladı-1Anıl Yetişkin Özür Dilediler Demişti, Müteahhit Firma Yalanladı (3)Anıl Yetişkin Özür Dilediler Demişti, Müteahhit Firma Yalanladı (2)-1