İş Bankası, Akbank, Garanti BBVA, QNB Finansbank Eylül ayı kampanyalarını duyurarak müşterilerinin hizmetine sundu. “Faizsiz kredi kampanyasından kimler yararlanabilecek? Kampanya şartları neler? Kredi başvuru işlemleri nereye ve nasıl yapılabilir?” Gibi sorularınız yanıtlarını ve daha fazlasını haberimizin devamında bulabilirsiniz…

Son zamanlarda artan kredi faiz oranlarıyla birlikte faizsiz kredi kampanyaları rağbet görmeye başladı. Hal böyle olunca bankalar tüketicilerin dikkatini çekmek adına faizsiz kredi kampanyaları düzenlemeye başladı. Faizsiz kredi kampanyalarında genel olarak düşük limitler yer alırken, İş Bankası, Akbank, Garanti BBVA, QNB Finansbank gibi önde gelen bankaların eylül ayı kredi kampanyası yüksek kredi limitiyle dikkatleri çekti. Bankalar, yeni müşteri kazanma stratejileri doğrultusunda sıfır faizli kredi kampanyaları sunarken, büyük bankadan gelen kredi kampanyası ile ilgili detaylar şu şekilde;

Garanti BBVA

Garanti BBVA’nın resmî web sitesinde yer alan bilgilere göre, banka yeni müşterilerine 6 ay vadeli 20 bin TL kredi ve aynı zamanda da 3 ay vadeli 25 bin TL taksitli nakit avans fırsatı sunuyor. Bu durumda bankanın sunmuş olduğu faizsiz kredi limiti toplamda 45 bin TL’ye denk geliyor.

İş Bankası

Banka, yeni müşterilerine 3 ay vadeli 25 bin TL taksitli nakit avans ve bir ay boyunca sıfır faizli ek hesap ayrıcalığı sunacağını duyurarak, müşteri portföyünü genişletmeyi hedefleyen bankalar arasında yer aldı.

QNB Finansbank

QNB Finansbank’ta Garanti BBVA ve İş Bankası gibi yeni müşterilerine özel kampanya düzenleyerek, 6 ay vadeli 20 bin TL krediye ek olarak 3 ay vadeli 25 bin TL taksitli nakit avans fırsatı sunuyor.

Akbank

Akbank’ta yeni müşterilerine 6 ay vadeli 20 bin TL kredi ve 3 ay vadeli 25 bin TL taksitli nakit avans imkânı sunarak, toplamda 45 bin TL’ye kadar finansman desteği sunuyor.

Bankaların kredi kampanyaları ile ilgili daha kapsamlı bilgileri bankların resmî web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz…