Tarım ve Orman Bakanlığı, yayımladığı taklit ve tağşiş listesinde Arby’s isminin de yer aldığını duyurdu. Bakanlık yetkilileri, 231011-2 parti numaralı Roast Beef ürününde yapılan analizlerde kanatlı eti tespit edildiğini açıkladı.

"Dana eti" olarak pazarlanan bir ürünün içeriğinde kanatlı eti bulunması büyük tepkiye neden oldu.

Şirketin web sitesinden: Fırınlanmış dana etinin en özel halini sunmaktadır

Arby’s web sitesinde ise kendileri hakkında övgü dolu ifadeler yer alıyor. Web sitesinin hakkımızda bölümünde, “Sıra dışı ve doyurucu lezzetlerin adresi Arby’s®️, Türkiye’de 2010 yılında TAB Gıda güvencesiyle hizmet vermeye başlamıştır. “Etçiyiz Biz” diyenlerin vazgeçilmez adresi haline gelen Arby’s®️, bugün Türkiye genelinde 100’e yakın restoranında geniş ürün yelpazesiyle fırınlanmış dana etinin en özel halini sunmaktadır” ifadeleri yer aldı.

Yine web sitesinin hakkımızda bölümünde yer alan bilgiye göre, dana etinden özenle dilimlenen Roast Beef 12 saat marine edilip 4 saat fırınlanıyor! Firma, kanatlı eti tespit edilen ürünüyle ilgili şu ifadelere yer veriyor:

Kısa sürede Türkiye’de çok sevilen Arby’s®️, lezzet tutkunlarına 4 saat ağır ağır fırınlanmış dana etinden özenle dilimlenen Roast Beef, özel baharatlarıyla 12 saat marine edilip 4 saat fırınlanan biftek, 16 saat fırınlanıp özel Arby’s®️ teknikleriyle fümelenen kaburga ve “sırrı şeklinde değil lezzetinde” olan Curly Fries gibi benzersiz seçenekler sunmaktadır.

Burger King’in De Sahibi Olan Tab Gıda Bünyesindeki Markada Kanatlı Eti Çıktı-1