CHP’li Tütüncü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile muhalefet adı altında düzenlenen iftira kampanyasına tepki gösterdi. Tütüncü, “Günlerdir Sayın Belediye Başkanımız Ömer Günel ve Meclis Üyesi arkadaşlarımız ile yatıp kalkan, gazeteci yazar olduğunu iddia eden kendini bilmezler, asılsız paylaşımları ile halkımızı yanıltmaya çalışmaktadırlar. Bilinmelidir ki başarıya çıkan insanların düşmanları çok olur” dedi.

“Sizin kaleminiz Kuşadası halkının vermiş olduğu kararın üstünde değildir!”

Açıklamasında 31 Mart yerel seçimlerinde halkın yeniden Ömer Günel’i seçtiğini hatırlatan Tütüncü, “Bu sebeple ben sormak istiyorum, Sayın Belediye Başkanımız Ömer Günel’e bu derece olan düşmanlığı nedendir? Ben söyleyeyim, “Başarısındandır, hizmetlerindendir, Kuşadası aşkındandır! Bunlar sizin kıskançlığınızdır. Düşmanlığınız bu yüzdendir.” Sizin kaleminiz, Kuşadası Halkının vermiş olduğu kararın üstünde değildir! Halkımız sizin gibi kalemcilere, 31 Martta 2. kez Belediye Başkanımız Ömer Günel’i seçerek gereken cevabı vermiştir. Unutmayın ki sizin yazmış çizmiş olduklarınız silinebilir kalem” dedi.

Tütüncü, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

Bizlere cevap hakkı doğduğu için sizin gibi silinebilir kalemcilerin kendilerini haklı sanmamaları için biz her zaman konuşacağız.  Kuşadası’na iğne ucu kadar faydası olmayanlar ancak yalan yanlış, yazar çizer. En kolay iş karalamaktır. Parmağınızla işaret etmeden önce ellerinizin temiz olduğundan emin olun.