Sosyal belediyecilik alanında yürüttüğü çalışmalarla takdir toplayan Kuşadası Belediyesi, Türkiye’de yaşanan ekonomik kriz nedeniyle alım gücü giderek düşen dar gelirli kesimlerin çocukları için geçen yıl başlattığı beslenme desteğine 2024-2025 eğitim-öğretim yılında da devam edecek.

A W271951 02

Beslenme paketlerinin içerisinde bu yıl da öğrencilerin okuldaki beslenme saatinde çantalarında mutlaka bulunması gereken çiğ kuruyemiş, mevsim meyveleri, meyve suyu, su, süt ve sandviç ekmeği gibi gıdalar yer alacak.

A W271951 04

Beslenme paketleri, belirlenen dağıtım noktalarında ailelere imza karşılığında teslim edilecek.

A W271951 05

"Son tarih 20 Eylül"

Kayıtların başladığı beslenme desteği hizmetinden yararlanmak isteyen veliler, başvurularını 20 Eylül’e kadar beslenmecantasi.kusadasi.bel.tr adresi veya 444 71 14 numaralı Güvercin Masa hattı aracılığıyla yapabilecek.

A W271951 01

Kuşadası Belediyesi’nin beslenme çantası hizmetinden ayda ortalama 1600 öğrenci faydalanıyor. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, çocukları eğitim gören ailelerin ekonomik kriz nedeniyle zor günler geçirmeye devam ettiğini belirterek, “Gençlerimizin ve çocuklarımızın sağlıklı gelişimi bizler için büyük önem taşıyor.

A W271951 03

Sağlıklı gelişim ise ancak doğru ve dengeli beslenme ile mümkün olabilir. Kuşadası Belediyesi olarak başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin beslenme çantalarını yine hazırlayarak kendilerine ulaştıracağız” diye konuştu.

Bu haber Haber Aydın editörleri tarafından derlenmiştir. İçerikle ilgili bilgiler açık kaynaklardan toplanmıştır.