Aydın Büyükşehir Belediyesi Nazilli’de yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Nazillili Kadın Muhtardan Başkan Çerçioğlu’na Hizmet Teşekkürü (9)

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler son olarak Nazilli Cumhuriyet İlkokulu önünden geçen yolda çift yönlü hız kesici kasis çalışması gerçekleştirdi.

Nazillili Kadın Muhtardan Başkan Çerçioğlu’na Hizmet Teşekkürü

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Gamze Yarar Cumhuriyet İlkokulu’nda öğrenim gören çocukların güvenliği için okul önünden geçen Şehit Murat Ultay Bulvarı üzerinde hız kesici kasis yapılması için Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne dilekçe yazdı.

Nazillili Kadın Muhtardan Başkan Çerçioğlu’na Hizmet Teşekkürü (8)

Dilekçeyi hızla işleme alan ekipler kısa süre içinde talebi yerine getirerek yolun gidiş ve dönüş yönünde iki adet hız kesici kasis yaptı.

Nazillili Kadın Muhtardan Başkan Çerçioğlu’na Hizmet Teşekkürü (7)

Yapılan çalışmayla ilgili açıklamada bulunan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Gamze Yarar, “Çocukların güvenliği benim için çok önemli.

Nazillili Kadın Muhtardan Başkan Çerçioğlu’na Hizmet Teşekkürü (5)

Bu sebeple böyle bir talepte bulundum ve çok kısa bir süre içinde talebim yerine getirildi. Mahallemizde bulunan 50. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünden geçen yola da kasis yapılması için talepte bulunduk.

Nazillili Kadın Muhtardan Başkan Çerçioğlu’na Hizmet Teşekkürü (6)

Birkaç gün için yapılacak. Dilekçemize kısa sürede onay vererek yapılmasını sağlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na ve ekibine mahallelim adına çok teşekkür ediyorum. Çok uyumlu çalışmalar yapıyoruz. Çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.

Nazillili Kadın Muhtardan Başkan Çerçioğlu’na Hizmet Teşekkürü (4)

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden son derece memnun olduğunu ifade eden muhtar Yarar, “Allah razı olsun Özlem başkanımızdan.

Nazillili Kadın Muhtardan Başkan Çerçioğlu’na Hizmet Teşekkürü (3)

Yaşanan en ufak bir sorunda bile büyükşehir ekiplerine anında ulaşabiliyorum ve sorunun çözümünü sağlıyoruz.

Nazillili Kadın Muhtardan Başkan Çerçioğlu’na Hizmet Teşekkürü (2)

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin tüm birimlerinden memnun olduğumu söyleyebilirim. Özlem başkanımıza ve ekiplerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.