Aile destek ödemeleri Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanıyor ve her ay düzenli olarak ödemeler gerçekleştiriliyordu. Peki, Aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024? Aile destek ödemesi ayın kaçında, hangi tarihte ödenecek?

Aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024? Sorusu, özellikle gündeme gelen iddiaların ardından birçok kişi tarafından merak konusu oldu. Aile ve Sosyal Hizmetleri Bakanlığı tarafından hak sahiplerine ödenmekte olan Aile destek ödemesi, birçok kişi için büyük önem arz ediyor. Peki, Aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024? Aile destek ödemesi ayın kaçında, hangi tarihte ödenecek?

AİLE DESTEK ÖDEMESİ NE ZAMAN YATACAK 2024?

Aile destek ödemesi 11 Temmuz tarihinde son buldu. Buna göre önümüzdeki aylarda ve daha sonraki zaman diliminde herhangi bir Aile destek ödemesi gerçekleştirilmeyecek. Geçen yıl bir yıl uzatma kararı ile birlikte 2024 yılına kadar uzatılan Aile destek ödemesi 11 Temmuz tarihinde sona erdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin hesaplara yatırıldığını belirtti. Göktaş, bu ay ihtiyaç sahibi hanelere toplam 4 milyar TL ödeme yapıldığını duyurdu. Böylece, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin sonuncusunun gerçekleştirildiği de Bakan Göktaş tarafından açıklanmış oldu.

AİLE DESTEK ÖDEMESİ BİTTİ Mİ?

Aile Destek Programı kapsamında geçen yıl uzatılmakta olan 12 aylık ödeme dönemi, Haziran 2024'te sona erecek olup, bu dönemin ödemesi Temmuz ayında gerçekleştirilecektir. Temmuz 2024'te Aile Destek Programı sona erecektir.

TEMMUZ AYI AİLE DESTEK PAKETİ ÖDEMELERİ ÖDENDİ Mİ?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin hesaplara yatırıldığını belirtti. Ödemeler 11 Temmuz tarihinde son kez gerçekleştirildi.

AİLE DESTEK ÖDEMESİ UZATILDI MI?

Aile Destek Paketi ödemelerinin uzatılmasına dair herhangi bir açıklama yapılmadı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bu konuda bir uzatma kararıyla ilgili herhangi bir duyuru gerçekleştirmedi.